Om oss

Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet invigdes redan 1965, då under namnet Bollmora Centrum, som ett av de nya stadsdelscentrum som växte fram i förorterna kring Stockholm city. 1992 glasade man in centrumet och gjorde det till en galleria. I samband med nyinvigningen döptes också centrumet om till Tyresö Centrum.

I Tyresö Centrum erbjuder vi en skön shoppingupplevelse där utbudet är brett för att täcka vardagens alla ärenden och helgens önskemål.
Här är dagligvaruhandeln stark med såväl Ica Kvantum som Coop och Systembolaget. Butiksutbudet är varierat och du finner allt från mode och accessoarer till hemelektronik och leksaker. Vi är stolta över att ha en stor andel lokala entreprenörer så väl som de stora välkända butikskedjorna.
Efter en shoppingrunda kan du avnjuta en fika eller lunch i någon av våra 16 caféer och restauranger. Flera av restaurangerna erbjuder även kvällsservering, med fullständiga rättigheter.

Vår egen melodi!

Klicka här för att lyssna på vår egen melodi! Den kan ni även höra i våra marknadsföringskanaler, såsom i radio, sociala kanaler och Webb-TV.

Med busshållplats precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt, cirka 15 minuters resväg från Gullmarsplan.

Planera din resa här 

Lekrum

I Tyresö Centrum finns ett lekrum på övre plan.
Lekrummet är avsett för de mindre barnen - i sällskap av föräldrar eller liknande.

Parkering för barnvagnar finns utanför lekrummet på markerade platser, detta för att få plats med så mycket lek som möjligt inne i lokalen.

Rakt över gången, bredvid Coop hittar du toaletter med skötbord.

Välkommen till lekrummet!

 

Tillgänglighet

I Tyresö Centrum är alla välkomna och centrumet är tillgängligt för såväl rullstolsburna som för besökare med rullator, barnvagn och hund. 

Cyklar, sparkcyklar, skateboards, hoverboards är däremot inte tillåtna i Tyresö Centrum för allas säkerhet och trevnad.

 

Parkering

Det är enkelt att ta sig till Tyresö Centrum, såväl kommunalt som med bil. Tyresö Centrum är utrustat med ett enkelt parkeringssystem där kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart.

Våra fyrbenta vänner välkomnas i centrum!

Numera är det tillåtet att ta med hunden när du besöker Tyresö Centrums allmänna utrymmen. Observera att det är upp till varje enskild butik att bestämma om du kan ta med dig hunden in i just deras butik – se skyltning vid respektive entré.

För alla besökares trivsel ber vi dig med hund att visa hänsyn till övriga besökare genom att alltid hålla din hund kopplad och under uppsyn. Varje hundägare är ansvarig för sin hund. Ledar- och assistanshundar är alltid välkomna i hela Tyresö Centrum.

Hållbarhet i Tyresö Centrum

I Tyresö Centrum jobbar vi på olika sätt för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Projekten handlar om såväl energieffektiviseringar som sociala eller miljömässiga effekter. Några av dem kan du läsa om här.

Presentkort

Läs mer om Tyresö Centrums presentkort här!