Om oss

Välkommen till Tyresö Centrum- Vi trivs tillsammans!

Centrumet invigdes redan 1965, då under namnet Bollmora Centrum, som ett av de nya stadsdelscentrum som växte fram i förorterna kring Stockholm City. 1992 glasade man in centrumet och gjorde det till en galleria. I samband med nyinvigningen döptes också centrumet om till Tyresö Centrum.

I Tyresö Centrum erbjuder vi en skön shoppingupplevelse där utbudet är brett för att täcka vardagens alla ärenden och helgens önskemål.
Här är dagligvaruhandeln stark med såväl Ica Kvantum som Coop och Systembolaget. Butiksutbudet är varierat och du finner allt från mode och accessoarer till hemelektronik och leksaker. Vi är stolta över att ha en stor andel lokala entreprenörer så väl som de stora välkända butikskedjorna.
Efter en shoppingrunda kan du avnjuta en fika eller lunch i någon av våra 16 caféer och restauranger. Flera av restaurangerna erbjuder även kvällsservering, med fullständiga rättigheter.

Klicka här för att lyssna på vår egen melodi! Den kan ni även höra i våra marknadsföringskanaler, såsom i radio, sociala kanaler och Webb-TV.

Med busshållplats precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt, cirka 15 minuters resväg från Gullmarsplan.

Planera din resa här