Fastighetsbyrån

Sveriges ledande fastighetsmäklare finns på Bollmoravägen 24H intill Tyresö Centrum. Vi på Fastighetsbyrån i Tyresö arbetar lokalt och hjälper dig på bästa sätt när du ska köpa eller sälja din bostad.

Vill du hitta en mäklare som gör allt för att få högsta möjliga försäljningspris och en trygg bostadsaffär har du kommit rätt. Vi är experter på alla typer av bostäder, vare sig du ska sälja bostadsrätt, villa eller fritidshus. Om du ska jämföra mäklare och vill ha en driven mäklare som gör allt för en lyckad bostadsaffär så tveka inte att kontakta oss. Vårt mål är alltid att vara Tyresös mest anlitade och rekommenderade mäklare. Vi bokar gärna in ett möte där vi går igenom hela din bostadsaffär och vad som ingår i mäklararvodet.
Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst funderingar på bostadsmarknaden eller om du har bestämt dig för att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper till med många olika typer av rådgivning såsom råd och tips att styla din bostad inför försäljning, förberedelser inför visning, räkna ut vinstskatten, tyda besiktningsprotokoll, söka bostad och mycket annat.

En del av Sveriges ledande mäklarkedja

Vi är lokala specialister. Men vi är också en del av den mäklarkedja som säljer flest bostäder i Sverige. Kombinationen gör oss unika – och gör oss till en attraktiv plats för mäklare. För din del betyder det att du möter de allra bästa hos oss – passionerade mäklare med fullt fokus på dig och din affär. Lägg därtill Sveriges största spekulantregister för dig som ska sälja och en av landets största marknadsplatser för dig som ska köpa. Tack vare vårt samarbete med Swedbank, Familjens jurist och en rad andra partners som till exempel homestyling, flytthjälp och visningsstädning kan vi hjälpa dig i varje steg av din bostadsaffär.

Kontakta våra mäklare i Tyresö

Du är alltid välkommen att höra av dig om du är nyfiken på hur marknaden ser ut i Tyresö. Vi hjälper självklart till om du behöver värdera din bostad kostnadsfritt, exempelvis om du vill förhandla din boränta med banken. Fyll bara i kontaktformuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri värdering! Söker du en ny bostad hittar du ett stort utbud hos oss. Du kan också be oss att bevaka bostäder som passar dina önskemål. Välkommen till Fastighetsbyrån i Tyresö.