Tyresö-torsdag

Välkommen på Tyresö-torsdag i vårt centrum! Varannan torsdag kl. 15–18 bjuder vi på härliga aktiviteter vid inomhustorget. Olika teman såsom hälsa, musikupplevelser, tävlingar, smakprovning, mode och mycket, mycket mer. Se alla kommande events i listan nedan. Vi ses på Tyresö-torsdag!

Sommarfest 15/6
Inspiration till sommarens dukningar

Musik i Tyresö Centrum
24 augusti
21 september 
19 oktober 
16 november 
14 december - Denna dag med julmusik!

Under dessa datum bjuder vi på härlig musik i Tyresö Centrum och i samband med det bjuder vi även på smakprov eller varudisplay från vår minglande värd/värdinna. På en central plats spelar dessutom vår husmusiker Måns sköna låtar vid ett coolt flygelskal.

7 september - Tyresö Höstsalong
Nu drar hösten snart in och denna dag kör vi lokal förankring när vi bjuder in lokala konstnärer att visa upp sig under Tyresö-torsdagen. Vi gör ett vernissage där varje konstnär får ett staffli eller en plats att visa upp ett konstverk och berätta om sig själv och sin konst. Vi bjuder på bubbel vid konststationen.

5 oktober - Bondens marknad
Denna dag har vi en härlig bondens marknadskänsla på torget. Med oss har vi Bondebetraktelser. De guidar oss genom höstens svampskog och mustiga höstgrytor.

2 november - Höstlov Pingisturnering
Nu är det dags för höstlov och dags att ha lite kul under höstlovet. Här kan ALLA som vill utmana varandra i pingis. Självklart kan man också utmana vår värd. Varje match ger en vinnare och ett litet pris utlovas =) 

30 november - Julmys
Nu börjar det bubbla inför jul och denna dag är ju verkligen upptakten inför 1:a advent. Vi smygstartar julen med en mysig julaktivitet där vi har glöggprovning med 3 olika glögger och andra mysiga tillbehör.

Hoppas vi ses!