Fototävling - Fånga dina sommarminnen!

24 jun 2024
Var med i vår fototävling och tävla om presentkort på en totalsumma av 5 000 kr! För att delta behöver du bara ta bilder av sommarens härliga, nya minnen med en kamera eller mobil – båda funkar lika bra!

Därefter laddar du upp bilden på Facebook eller Instagram med taggen #SommarminnenTyresö. Kom ihåg att du behöver ha ett öppet konto så vi kan se ditt bidrag.

Ditt bidrag behöver vara publicerat senast den 31/7.

Utifrån mängden bidrag som kommer in i tävlingen väljer vår jury ut 5–10 finalister. Dessa publiceras på Tyresö Centrums Instagram och Facebook den 5/8 där följare kan rösta på sina favoriter. De bidrag med flest likes/gilla den 12/8 vinner. Om några inlägg får samma antal röster har vår jury utslagsröster för att avgöra slutvinnare.

 

Vinster i fototävling:
1:a pris: Ett presentkort värt 2 500 kr
2:a pris: Ett presentkort värt 1 500 kr
3:e pris: Ett presentkort värt 1 000 kr

 

Juryn

Vår jury består av fotograf Issar Cerrato, kommunikationsansvarig Jacob Isacson och marknadsansvarig Tyresö Centrum Lena Hedin.

 

Tävlingen i punkter

  • Ditt bidrag behöver vara publicerat på Instagram eller Facebook senast den 31/7
  • Den 5/8 väljer vår jury ut ut 5–10 st finalister beroende på mängd publicerade bidrag. Dessa bidrag publiceras på Tyresö Centrums Instagram och Facebook.
  • De bidrag som får flest likes/gilla fram till den 12/8 kl. 23.59 vinner.
  • Vinnarna meddelas direkt via DM på Facebook eller instagram max tre dagar efter avslutad tävling.

Sådärja, nu är det bara att greppa tag i mobilen eller kameran och bege dig ut i sommaren och skapa nya, härliga minnen.

Lycka till i tävlingen!

 

Legal

Finalisterna i tävlingen väljs ut av en jury bestående av representater från Tyresö Centrum. Juryns beslut beträffande finalisterna kan inte överklagas. Om det finns bidrag med samma antal röster på Instagram/Facebook har juryn en utslagsröst för att avgöra den slutliga vinnaren. Tävlingsbidragen måste vara inlämnade senast den 31/7 2024, och finalisterna kommer att väljas ut den 5/8 2024. Röstningen pågår fram till den 12/8 2024. Vi förbehåller oss rätten att justera antalet finalister beroende på antalet bidrag som lämnas in.